Ȋnregistrare Acces Virtual 100%

Ȋnregistrare cu Acces Virtual 100% 

  • accesul la toate sesiunile ştiințifice online ale evenimentului;
  • programul final ȋn format online downloadabil;
  • volumul de rezumate ȋn format online downloadabil;
  • certificatele de participare / absolvire cu credite EMC*

Taxe de participare

Medici primari, specialiști

Medici rezidenți

Până la 01 OCTOMBRIE 2021

200 lei

50 lei

După 01 OCTOMBRIE 2021

300 lei

100 lei

Este obligatorie transmiterea CUIM (Codul Unic de Identificare a Medicului)  ȋn cadrul formularului de ȋnregistrare de pe certificatul de membru CMR. Pentru participanții care nu dispun de CUIM sau nu sunt membri ȋn Colegiul Medicilor, se vor elibera, la cerere, certificate de participare/absolvire fără credite EMC dupa ȋnregistrarea  la eveniment şi plata taxei de participare corespunzătoare.

 

Plăți

Ȋnregistrarea la Zilele Cardiologice „Prof. Dr. George I. M. Georgescu” 2021 presupune şi plata taxei de participare. Toate plățile se fac online cu cardul ȋn lei către SC FOCUS EVENT SRL, CUI RO24361916, Banca Transilvania Iași.

Sunt două modalități de plată:

  • plata individuală a taxei de participare – se realizează online cu cardul bancar de către fiecare participant ȋn parte  prin accesarea opțiunii corespunzătoare de pe acest website;
  • plata de grup (minim 5 participanţi) a taxei de participare – se realizează prin transfer bancar pe bază de factură proformă solicitată ȋn prealabil pe adresa de email contact@zilelecardiologice.ro. Această modalitate de plată presupune transmiterea, pe adresa de e-mail mai ȋnainte menționată, a documentului de plată şi a detaliilor de ȋnregistrare (conform celor solicitate prin formularul de ȋnregistrare online) pentru toți participanții grupului pentru care s-a făcut plata.

 

Cursuri postuniversitare

Ȋn cazul ȋn care există unul sau mai multe cursuri creditate separat EMC fată de Conferința Zilele Cardiologice „Prof. Dr. George I. M. Georgescu” 2021, ȋnregistrarea la acestea se face doar cu condiția ȋnregistrarii ȋn prealabil la Conferință.

Nu există posibilitatea accesării doar a cursurilor din cadrul manifestării Zilele Cardiologice „Prof. Dr. George I. M. Georgescu” 2021 fără ȋnregistrarea prealabilă la Conferință. Orice ȋnregistrare care se face doar la unul dintre cursuri fără ȋnregistrarea la Conferință va fi invalidată, fără să existe obligativitatea din partea Organizatorilor de returnare a unor eventuale taxe de participare achitate pentru acestea.

 

Anularea participării la Zilele Cardiologice „Prof. Dr. George I. M. Georgescu” 2021

În caz de anulare, vă rugăm să anunțați operatorul manifestării, Focus Event, numai în scris, pe adresa de e-mail contact@zilelecardiologice.ro. O rambursare completă (minus o taxă administrativă de 50 lei) va fi permisă pentru anulările primite până la 01 iunie 2021. După 01 iunie 2021, nu se vor mai acorda rambursări. Pentru mai multe informații, vă rugăm sa citiți Termeni şi Condiții.